Page 18 - Demo
P. 18


                                    1 Preescalfa el forn a 180 %u00baC. 2 Posa en una plata de forn lespatates pelades i tallades a rodanxesgruixudes, les cebes a la juliana iels alls picats. Amaneix-ho amb sal,pebre i oli d%u2019oliva i fica-ho al forndurant 15 minuts perqu%u00e8 esconfitin.3 Treu la plata del forn, afegeix-hiel vi i el suc de llimona i cuina-ho15 minuts m%u00e9s.4 Incorpora-hi el talls de peix,salpebra%u2019ls i cuina-ho tot uns10 o 15 minuts, fins que el peixestigui cuit per%u00f2 suculent.5 Serveix-ho amb les herbesfresques, ratlladura de llimona iunes rodanxes de llimona. Un plat per a celebrar.M A R I DATG E ACOMPANYAMENTAquest albarinyo no defrauda mai: envolupant, fresc, amb bon equilibri i aromes c%u00edtriques, %u00e9s el complement perfecte per a acompanyar aquest boc%u00ed de mar.Una barreja de brots i ruca, una guarnici%u00f3 lleugera i refrescant a la qual pots afegir unes l%u00e0mines de poma. Veur%u00e0s que b%u00e9 que combina amb la salsa de llimona.R%u00e8mol IngredientsAMB SALSA DE LLIMONAPER A 2 PERSONES%u00b7%u0009 2 filets de r%u00e8mol%u00b7 3 patates de guarnici%u00f3 %u00b7%u0009 3 alls%u00b7 1 ceba%u00b7%u0009 Sal%u00b7 Pebre%u00b7%u0009 Oli d%u2019oliva verge extra%u00b7%u0009 100 ml de suc de llimona%u00b7%u0009 200 ml de vi blanc%u00b7%u0009 300 ml de brou de peix%u00b7%u0009 Cibulet fresc%u00b7%u0009 Julivert fresc%u00b7%u0009 Llimona per a servirElaboraci%u00f3Escaneja el codi i segueix la recepta d%u2019aquest r%u00e8mol delici%u00f3s a Suggeriment de presentaci%u00f3.719 7 %u20ac 99%u20acABANS:Llom de salm%u00f3 de Noruega congelat Consum 200 g (1 kg: 3595 %u20ac)ARAM%u00c9S 8 BARAT09 8 %u20ac 99%u20acABANS:Lloms de bacall%u00e0congelats Consum 300 g (1 kg: 2697 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT10%DESCOMPTE SOBRE P.V.P. 21 ETIQUETA90Rodanxes de rap del Cap sense pellcongelades Consum%u20ac/kg
                                
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22