Page 13 - Demo
P. 13


                                    Cuixa de xai Ingredients Elaboraci%u00f3AL FORN AMB TARONGES I SALSA DE MENTAPER A 6 PERSONES%u00b7 1,5 kg de cuixa de xai%u00b7 1 cabe%u00e7a d%u2019alls i 4 alls m%u00e9s%u00b7 2 cullerades de roman%u00ed sec%u00b7 2 taronges%u00b7 2 cullerades d%u2019oli d%u2019oliva vergeextra%u00b7 Sal%u00b7 Pebre%u00b7 1 cebaPER A LA SALSA DE TARONJA I MENTA:%u00b7 %u00bd tassa de melmelada detaronja%u00b7 2 cullerades de menta picada%u00b7 2 cullerades de vinagre de viblanc%u00b7 2 cullerades de vi blanc%u00b7 Ratlladura de la pell d%u2019unataronja%u00b7 Sal i pebre negre1 Barreja en un bol els 4 alls picats, una cullerada de roman%u00ed, ratlladura de taronja, oli, sal i pebre negre. Posa la cuixa de xai en una plata de forn, unta-la amb aquesta barreja i deixa-la marinar durant una hora.2 Preescalfa el forn a 180 %u00baC. Afegeix a la plata la cabe%u00e7a d%u2019alls partida per la meitat, una taronja tallada a rodanxes i una altra a grills, i finalment la ceba a rodanxes. Cuina-ho durant 90 minuts al forn o fins que estigui al punt.3 Mentrestant, prepara la salsa barrejant la melmelada de taronja, la menta fresca picada, el vinagre, el vi blanc, la ratlladura de taronja, un pessic de sal i pebre. Bon%u00edssim!4 Serveix la cuixa de xai acompanyada de la salsa de taronja i decora-ho amb fulletes de menta.Segueix el pas a pas d'aquestarecepta a Suggeriment de presentaci%u00f3.M A R I DATG E Un vi negre multivarietal carn%u00f3s, amb bon equilibri i elegant, que acompanyar%u00e0 perfectament un gran plat de carn com aquest.
                                
   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17