Page 16 - Demo
P. 16


                                    Amanida IngredientsElaboraci%u00f3DE GAMBOTS VERMELLSPER A 4 PERSONES%u00b7 6 gambots vermells mitjans (uns 200 g)%u00b7 200 g de patata%u00b7 80 g de pastanaga%u00b7 90 g de maionesa%u00b7 Sal%u00b7 Pebre%u00b7 1 ou dur%u00b7 50 ml de brandi%u00b7 Oli d%u2019oliva verge extra1 Pela les patates i les pastanagues,trosseja-les a daus i bull-les amb unamica de sal. Prepara tamb%u00e9 l%u2019ou dur.2 Pela els gambots vermells ireserva%u2019n els caps. Salta els caps enuna olla amb una mica d%u2019oli fins queestiguin daurats. Aboca-hi el brandi icuina-ho fins que s%u2019evapori l%u2019alcohol.Cobreix-ho amb aigua, tira-hi unamica de sal i cuina-ho uns 30 minuts.Tritura-ho i cola-ho per a aconseguirun concentrat dels caps dels gambotsvermells.3 Barreja en un bol la maionesa ambel concentrat dels gambots.4 Passa els gambots per la planxa,reserva%u2019n dos per a decorar i trossejaels altres.5 Barreja b%u00e9 la patata, la pastanagabullida i l%u2019ou dur picat i aixafa-ho tot.6 Afegeix-hi la maionesa degambots, els trossets de gambotstrossejats i un pessic de sal. Serveixho en un plat i decora-ho amb unsgambots vermells passats per laplanxa. Decora l%u2019amanida russa ambherbes fresques. L%u2019entrant que fa Nadal.M A R I DATG E Un verdejo afruitat molt intens, fresc i sed%u00f3s, amb aromes c%u00edtriques i florals, ideal per a maridar aquesta recepta de marisc.Segueix la recepta d%u2019aquesta amanida tan gustosa a Suggeriment de presentaci%u00f3.1125 12 %u20ac 50%u20acABANS:Cua de gambotpelat Wofco 400 g(1 kg: 2813 %u20ac)ARAM%u00c9S 8 BARAT99 9 %u20ac 99%u20acABANS:Carn de vieira congeladaMarines 200 g (1 kg: 4495 %u20ac)ARAM%u00c9SBARATOFERTA V%u00c0LIDA DEL 17/12 AL 25/12 DE 2024379 4 %u20ac 49%u20acABANS:Tellines congeladesAmatsu 250 g (1 kg: 1516 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT
                                
   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20