Page 20 - Demo
P. 20


                                    Past%u00eds IngredientsElaboraci%u00f3DE PINYA, LLIMA I GINGEBREPER A 8 PERSONES%u00b7 1/2 pinya (uns 500 g)%u00b7 90 g de nous del Brasil%u00b7 90 g d%u2019ametlles%u00b7 30 g de coco ratllat%u00b7 8 d%u00e0tils sense pinyol%u00b7 Sal%u00b7 %u00bd culleradeta de canyella%u00b7 25 g de mantega fosa%u00b7 3 cullerades de mel%u00b7 El suc d%u20191 llima%u00b7 1 cullerada d%u2019extracte de vainilla%u00b7 %u00bd culleradeta de gingebre en pols%u00b7 1 pessic de c%u00farcuma%u00b7 10 g de gelatina en pols%u00b7 250 ml de nata1 Posa al vas de la batedora lesfruites seques, un pessic de sal, lacanyella i la mantega fosa. Tritura-hoi introdueix la barreja en un motlle de22 cm de di%u00e0metre per formar unabase amb vora, pressionant-la ambl%u2019ajuda d%u2019una cullera perqu%u00e8 quediuniforme. Fica-ho a la nevera.2 Trosseja la pinya i posa-la al vasde la batedora amb el suc de lallima, la mel, l%u2019extracte de vainilla,la c%u00farcuma, el gingebre en pols i lanata. Tritura-ho tot fins que quediuna barreja suau.3 Escalfa la crema a foc baix i,abans que arrenqui el bull, afegeixhi la gelatina en pols. Remena-hofins que la gelatina s%u2019hagi dissoltper complet. Deixa-la refredar atemperatura ambient.4 Aboca la crema sobre la base iguarda-la a la nevera almenys 2hores abans de servir-la. Decorala amb rodanxes de pinya i degingebre i unes fulles de menta.Deliciosa!Suggeriment de presentaci%u00f3.7%u20ac 799%u20acABANS:Past%u00eds de formatgeal forn 500 g(1 kg: 14 %u20ac)ARAM%u00c9SBARATSuggerimentde presentaci%u00f3379 4 %u20ac 49%u20acABANS:Past%u00eds de l'%u00e0viaGran Dama Camy414 g (1 kg: 915 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT199 2 %u20ac 49%u20acABANS:Granissat de llimonaMonz%u00f3 paquet 4x200 ml (1 l: 249 %u20ac)ARAM%u00c9S 5 BARAT99 6 %u20ac 99%u20acABANS:Gelat de vainilla amb nous deMacad%u00e0mia o xocolata belga H%u00e4agen-Dazs TERRINA 400 g (1 kg: 1498 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT399 4 %u20ac 99%u20acABANS:Comtessa de nata XXLFrigo 500 g (1 kg: 798 %u20ac)ARAM%u00c9SBARATDISPONIBLE AL FORN219 2 %u20ac 65%u20acABANS:Xocolata a la tassaRam 1 lARAM%u00c9S 2 BARAT19 2 %u20ac 95%u20acABANS:Postres Solo Italia PAQUETCaramel salat o Tiramis%u00fa 2x80 g (1 kg: 1369 %u20ac)Dolce Paradiso o Tartufo de xocolata Equador 2x70 g (1 kg: 1564 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT425 4 %u20ac 99%u20acABANS:Magnum After Dinner Cl%u00e0ssic o Frac Frigo PAQUET 8x29 g(1 kg: 1832 %u20ac)ARAM%u00c9SBARATSegueix el pas a pas de la recepta del past%u00eds a 
                                
   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24