Page 14 - Demo
P. 14


                                    Suggeriment de presentaci%u00f3.OFERTA V%u00c0LIDA DEL 17 AL 25 DE DESEMBRE DE 2024123Els FarcitsA M B PATAT E S , A M B V E R D U R E S , AMB FRUITA SECA, AMB MELMELADA...Idees per a cuinar-losFilet de porc ESTIL ORIENTALAdoba%u2019l amb soia, all,gingebre, llavors de s%u00e8sam,vi blanc, mel i canyella;cuina%u2019l al forn 20 minuts a180 %u00baC i fes una reducci%u00f3 del%u2019adob per a la salsa.Jarrets de xai AMB VI BLANCUnta els jarrets amb unapicada d%u2019all, julivert, oli i viblanc. Cuina%u2019ls al forn durantuna hora i mitja regant-losamb la picada cada 15minuts.AMB ENV%u00c0SDE COCCI%u00d3AL FORN1 Filet amb formatge, york i bac%u00f3 12,19 %u20ac/kg 2 Jarret de xai per fer al forn 12,95 %u20ac/kg3 Cuixa de pollastre farcida amb york i formatge 1.000 g 9,99 %u20acCuixa de pollastre AMB SALSA DE BOLETSSalta els bolets i segella elrotlle de cuixa en aquest oli.Afegeix-hi brou de pollastrei rom i cuina-ho 45 minuts. Retira la carn, afegeix-hinata i tritura-ho fins queobtinguis una salsa fina.DESCOBREIX NOVES IDEES PER A CUINAR-LOS PREGUNTANT ALS NOSTRESDISPONIBLES AL TAULELL DE CARNISSERIA I ALS MURALS
                                
   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18