Page 8 - Demo
P. 8


                                    Amanida IngredientsElaboraci%u00f3T%u00cdBIA DE CORS D%u2019ENCIAM A LA GRAELLA AMB XIITAKES I NOUSPER A 4 PERSONES%u00b7 3 cors d%u2019enciam%u00b7 75 g de bolets xiitake%u00b7 20 g de nous%u00b7 15 g de formatge feta%u00b7 1/2 alvocat%u00b7 Cibulet fresc%u00b7 1 llimona%u00b7 Oli d%u2019oliva verge extra%u00b7 10 g de formatge parmes%u00e0 ratllat%u00b7 Pebre negre%u00b7 Sal1 Talla els cors d%u2019enciam, renta%u2019lsi amaneix-los amb una mica d%u2019oli ipebre. Cuina%u2019ls a la planxa per lesdues bandes i posa%u2019ls en una plata.2 Un cop nets, lamina els bolets il%u2019alvocat i afegeix-los a l%u2019amanidaamb les nous partides i el formatgefeta en engrunes. 3 Prepara l%u2019amaniment barrejant enun pot net el suc i la ratlladura de lallimona, l%u2019oli, el formatge parmes%u00e0ratllat, sal i pebre. Agita-ho b%u00e9 iamaneix-ho amb generositat,i... a gaudir!Mira com es fa l%u2019amanida. Segueix-ne el pas a pas a 439 4 %u20ac 89%u20acABANS:Moixama de tonyina extrasuperior a talls Angomar80 g (1 kg: 5488 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT265 3 %u20ac 25%u20acABANS:Maionesa Hellmann%u2019s450 ml (1 l: 589 %u20ac)ARAM%u00c9S 2 BARAT05 2 %u20ac 39%u20acABANS:Vinagre bals%u00e0micde M%u00f2dena Borges250 ml (1 l: 820 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT435 5 %u20ac 05%u20acABANS:Espinacs en fullesFindus 1 kgARAM%u00c9SBARAT 399 4 %u20ac 99%u20acABANS:Minestra de l'hortaFindus 650 g (1 kg: 614 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT429 5 %u20ac 69%u20acABANS:Esp%u00e0rrecs blancs IGP Navarra 6/8 fruits Dantza 205 g(pes net escorregut) (1 kg: 2093 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT625%u20acOli d'olivaverge extraPrimera Collita Consum 500 ml (1 l: 1250 %u20ac)099%u20acSalsa c%u00f2ctel Consum 300 ml (1 l: 330 %u20ac)
                                
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12