Page 5 - Demo
P. 5


                                    Suggeriment de presentaci%u00f3.Boletes Ingredients Elaboraci%u00f3DE FORMATGE AMB PISTATXOS, ORELLANES I NOUSPER A 6 PERSONES%u00b7 240 g de formatge decabra%u00b7 180 g de formatge crema%u00b7 1/2 culleradeta d%u2019all en pols%u00b7 1/2 culleradeta d%u2019alf%u00e0bregaseca%u00b7 20 g de pistatxos%u00b7 20 g de nous%u00b7 5 orellanes1 Posa al vas de la batedorael formatge de cabra, elformatge en crema, l%u2019allen pols i l%u2019alf%u00e0brega seca.Tritura-ho tot fins que quediuna barreja suau i uniforme. Fica-ho a la nevera irefreda-ho durant 1 hora.2 Fes boletes amb la cremade formatges.3 Pica els pistatxos, lesnous i les orellanes perseparat. Arrebossa lesboletes de formatge ambcadascun dels toppingsi reserva-les a la neverafins a l%u2019hora de servir-les.Veur%u00e0s com triomfen!Aix%u00ed s%u2019elabora aquest entrant. Segueix el v%u00eddeo a Pots recobrir alguna boleta amb cibulet picat. Un toc fresc199 2 %u20ac 35%u20acABANS:Formatge amb pinyaCastello 125 g (1 kg: 1592 %u20ac)ARAM%u00c9S 3 BARAT%u20ac 356%u20acABANS:Mascarpone Galbani 250 g(1 kg: 12 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT 125 1 %u20ac 42%u20acABANS:Formatge Bleu d%u2019AuvergneAOP F. Occitanes100 g (1 kg: 1250 %u20ac)ARAM%u00c9SBARATDISPONIBLE AL MURALDISPONIBLE AL TAULELL349 3 %u20ac 85%u20acABANS:Carpaccio de bov%u00edRoler 110 g (1 kg: 3173 %u20ac)ARAM%u00c9S 3 BARAT35 3 %u20ac 99%u20acABANS:Pat%u00e9 superior d'oca o %u00e0nec Martiko PAQUET 2x75 g(1 kg: 2233 %u20ac)ARAM%u00c9SBARATOFERTA V%u00c0LIDA DEL 17/12 AL 25/12 DE 20241575 17 %u20ac 50%u20acABANS:Rotlle mousse d'%u00e0necLa Cuina 1 kgARAM%u00c9SBARATSuggeriment de presentaci%u00f3Formatge parmes%u00e0Reggiano Ferrarini180 g (1 kg: 2411 %u20ac)
                                
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10