Page 29 - Demo
P. 29


                                    Suggeriment de presentaci%u00f3.C%u00f2ctel de cervesa,Elaboraci%u00f3POMA, GINGEBRE I CANYELLAIngredientsPER A 2 PERSONES%u00b7 330 ml de cervesa lager%u00b7 100 ml de suc de poma%u00b7 1 culleradeta de gingebreratllat%u00b7 %u00bc culleradeta decanyella en pols%u00b7 Sucre%u00b7 Llimona%u00b7 Canonets de canyella pera decorar%u00b7 Poma%u00b7 1 rodanxa de gingebrefresc1 Barreja una mica de sucre i la canyella en pols.2 Mulla les vores dels gotsamb suc de llimona i passales pel sucre especiat.3 Col%u00b7loca en cada got unarodanxa de poma o de gingebre per a decorar i afegeix-hi el suc de pomaamb el gingebre fresc ratllat ila canyella en pols. Completael got amb la cervesa freda.4 Serveix-ho amb uncanonet de canyella. Un aperitiu de festa.069 0 %u20ac 85%u20acABANS:Cervesa holandesa Original o 0.0% Heineken LLAUNA 33 cl (1 l: 209 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT069 0 %u20ac 85%u20acABANS:Cervesa Moritz 733 cl (1 l: 209 %u20ac)ARAM%u00c9SBARATCervesa sense filtrar El %u00c1guila 33 cl (1 l: 3 %u20ac)Cervesa reserva Alhambra 1925paquet 6x33 cl (1 l: 4 %u20ac)Aix%u00ed es prepara aquest c%u00f2ctel. Segueix el v%u00eddeo a 
                                
   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32