Page 26 - Demo
P. 26


                                    Suggeriment de presentaci%u00f3.C%u00f2ctel de rom especiat Ingredients Elaboraci%u00f3I TARONJAPER A 2 PERSONES%u00b7 60 ml de rom%u00b7 30 ml de suc de taronja%u00b7 1 clara d%u2019ou%u00b7 1 culleradeta de mel%u00b7 Canyella en pols%u00b7 An%u00eds estrellat1 Posa en una coctelera elrom fred, el suc de taronja,la mel, l%u2019an%u00eds estrellat, unpessic de canyella i la clarad%u2019ou. Bat-ho amb for%u00e7afins que la barreja quediescumosa. 2 Serveix el c%u00f2ctel en unacopa i decora%u2019l amb un an%u00edsestrellat, pela de taronja icanyella en pols. El rei de la sobretaula.Aix%u00ed es prepara aquest c%u00f2ctel. Segueix el v%u00eddeo a 799 10 %u20ac 29%u20acABANS:Licor d'herbesRuavieja70 cl (1 l: 1141 %u20ac)ARAM%u00c9SBARAT 1199 14 %u20ac 49%u20acABANS:Rom anyencCacique 70 cl (1 l: 1713 %u20ac)ARAM%u00c9SBARATGinebra StrawberryPuerto de Indias70 cl (1 l: 2350 %u20ac)1279 14 %u20ac 99%u20acABANS:Whisky escoc%u00e8sWhite Label 70 cl (1 l: 1827 %u20ac)ARAM%u00c9SBARATGaudeix d%u2019un consum responsable. Prohibida la venda de begudes alcoh%u00f2liques a menors de 18 anys.
                                
   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30