Page 13 - Demo
P. 13


                                    Cuixa de xai Ingredients Elaboraci%u00f3AL FORN AMB TARONGES I SALSA DE MENTAPER A 6 PERSONES%u00b7 1,5 kg de cuixa de xai%u00b7 1 cabe%u00e7a d%u2019alls i 4 alls m%u00e9s%u00b7 2 cullerades de roman%u00ed sec%u00b7 2 taronges%u00b7 2 cullerades d%u2019oli d%u2019oliva vergeextra%u00b7 Sal%u00b7 Pebre%u00b7 1 cebaPER A LA SALSA DE TARONJA I MENTA:%u00b7 %u00bd tassa de melmelada detaronja%u00b7 2 cullerades de menta picada%u00b7 2 cullerades de vinagre de viblanc%u00b7 2 cullerades de vi blanc%u00b7 Ratlladura de la pell d%u2019unataronja%u00b7 Sal i pebre negre1 Barreja en un bol els 4 allspicats, una cullerada de roman%u00ed,ratlladura de taronja, oli, sal i pebrenegre. Posa la cuixa de xai en unaplata de forn, unta-la amb aquestabarreja i deixa-la marinar durantuna hora.2 Preescalfa el forn a 180 %u00baC.Afegeix a la plata la cabe%u00e7ad%u2019alls partida per la meitat, unataronja tallada a rodanxes i unaaltra a grills, i finalment la cebaa rodanxes. Cuina-ho durant 90 minuts al forn o fins que estigui alpunt.3 Mentrestant, prepara la salsabarrejant la melmelada de taronja,la menta fresca picada, el vinagre,el vi blanc, la ratlladura de taronja,un pessic de sal i pebre. Bon%u00edssim!4 Serveix la cuixa de xai acompanyadade la salsa de taronja i decora-ho ambfulletes de menta.Segueix el pas a pas d'aquestarecepta a Suggeriment de presentaci%u00f3.M A R I DATG E Un cl%u00e0ssic renovat, criat en botes de roure americ%u00e0. Fresc, vers%u00e0til, fruit%u00f3s i equilibrat, per a gaudir d%u2019un gran plat de carn com aquest.
                                
   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17